HTML

Dán munka

Ebben a blogban megpróbálom leírni egy Dán munka szépségét és viszontagságait. A kezdetektől a végéig. Remélem sikerül ...... Ez is az is !

Friss topikok

Linkblog

2011. 08. 31. Néhány rövid fuvar sok költözéssel.............

2011.09.26. 10:48 dugoka

Lerakodás után visszatértünk a bázisra, és vártuk a következő feladatot. Közben sikerült megfürdenünk és kajálnunk is egyet. Meg is érkezett a feladat, ami szerint - egy kamioncserét követően - Drammenbe kell szállítanunk fagyasztott árút, majd a lerakón visszapakolni és Osloba vinni egy újabb adag fagyasztott termékeket. Miután sikerült megszereznünk a megadott kamiont - mert az adott járműben egy német sofőr lakott és eléggé vonakodott odaadni azt - megrakodtunk és elindultunk. Szerencsénkre nem volt jelentősebb forgalom, így jó iramban haladtunk célunk felé. Megérkeztünk bejelentkeztünk és le is szedtek minket, majd a felrakodás is megtörtént. Elindultunk visszafelé. A következő cím már ismerős volt számomra és tudtam, hogy itt már nem ússzuk meg a rakodást és nekünk kell kipakolni a pótkocsit, persze ezt is hűtőházba........

Miután ezzel megvoltunk és kissé felmelegedtünk visszatértünk a bázisra. Itt újabb költözködést hajtottunk végre, mert jött az újabb fuvar de kissé meg volt tekerve a történet, mert menet közben Attilát hívták telefonon, hogy ő viszi az árút egyedül és nem 4 kézben, ahogy először írták. Miután visszaértünk újabb feladatot kaptunk. A bázis mellett lévő raktárból kellett 3 km-re szállítanunk annyi árút, hogy 3-szor kellett fordulnunk a számunkra kijelölt kamionnal, ami ma már a 4. jármű volt!!!!!!
Miután végeztünk ezzel a fuvarral is - az időközben kapott sms szerint - különváltunk és mindketten külön autóban aludtunk. Én egy eléggé lerobbant járművet kaptam, amely belül nagyom koszos volt és több műszaki problémája is volt ( hűtővíz-hiány, motorolaj-hiány, fűtés-hiány). Este sikerült a feleségemmel is beszélnem aminek nagyon örültem.
És reménykedtem benne, hogy egy másik kocsival kell majd dolgoznom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr533257294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása