HTML

Dán munka

Ebben a blogban megpróbálom leírni egy Dán munka szépségét és viszontagságait. A kezdetektől a végéig. Remélem sikerül ...... Ez is az is !

Friss topikok

Linkblog

2011. 06. 28. TNT-s fuvar ismét..................

2011.06.30. 19:28 dugoka

 

 
Reggel jött az üzenet, hogy üljek át egy másik kamionba és minden cuccomat vigyem magammal. A miértre jött is a válasz, mert megjelent az addig használt kamionomnál egy másik sofőr, hogy neki most kell mennie ezzel a járművel rakodni és cuccoljak ki, legyek oly szíves.
A következő járművem éppen a szervízben állt gumicsere miatt, így a cuccaimat be tudtam rakni. délután 2-re megvolt a javítás és már gördülhettem is ki a műhelyből. És jött az újabb üzenet. A TNT cégnek fogok szállítani ismét, Oslo-ból Helsingborg-ba árut, de most nem egyedül, megyek, hanem társat is kapok az útra. Ismét egy román sofőrt, de ezen már meg sem lepődtem. Lassacskán magyarul csak a feleségemmel beszélek, mástól nem hallok magyar szót.
Becuccoltunk a kamionba mindketten és az utasításnak megfelelően elindultunk a felrakóra. Szerencsénkre nem voltak sokan az úton odaértünk időben és miután megrakodtak minket, elindulhattunk utunkra. Menet közben kiderült, hogy társam - Vadu - éppen haza megy, mert elege lett az itteni dolgokból és keres más munkát európában. Azért a kártyáját még használta, így mindketten vezettünk, megosztva az utat. lerakodtunk és mivel még komp-foglalásunk is volt, áthajóztunk Dániába. Leparkoltuk a kamiont - a kapott utasításnak megfelelően - a szervíz elé, mi pedig elfoglaltuk szobáinkat, újabb feladatra várva.
És most megyek aludni egy kicsit...................

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://danmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr623028158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kombi45 2011.07.29. 18:01:15

Hali ! Érdeklődnék, hogy kint vagy e még ? Mikor folytatod a blogot ?
süti beállítások módosítása