HTML

Dán munka

Ebben a blogban megpróbálom leírni egy Dán munka szépségét és viszontagságait. A kezdetektől a végéig. Remélem sikerül ...... Ez is az is !

Friss topikok

Linkblog

2011. 08. 29. Amszterdam-i macera...................

2011.09.26. 10:46 dugoka

 A reptérre kiérve bejelentkeztünk a fuvarra a kért időpont előtt 1 órával. Az ott dolgozók közölték, hogy melyik rampára állhatunk rá, amit megtettünk és a pótkocsit felrakodási helyzetbe hoztuk. Megérkezett az első raklap - repülőpaletta - árú és vele együtt a probléma is, mert az árú 3 méter magasan volt rakva, pótkocsink pegid csak 2,6 m magas!!!! A papírom is szerepelt, hogy ilyen méretű az árú. Visszaálltunk a reptéri parkolóba és hívtuk az irodát, hogy mi legyen. Onnan azt infót kaptuk, hogy 15 percen belül jön egy másik kamion - egy másik pótkocsival - költözzünk át és azzal vegyük fel az árút. Miután beparkolt mellénk az ígért kamion ezt meg is tettük és az újabb bejelentkezést követően ismét a rampán álltunk. A cserének köszönhetően meg tudtak minket rakodni és elindulhattunk Oslo felé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr243257284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása