HTML

Dán munka

Ebben a blogban megpróbálom leírni egy Dán munka szépségét és viszontagságait. A kezdetektől a végéig. Remélem sikerül ...... Ez is az is !

Friss topikok

Linkblog

2011. 08. 26. Hirtshals ismét.....................

2011.09.26. 10:43 dugoka

Az utóbbi időben megint elhanyagoltam a blogot és sajnos a feleségemet is. Továbbra is Attilával járok, voltunk Amszterdamban, majd onnan Stavanger ( 4 órás komp kajával ), tovább Osloba. Azután újabb fuvar jött, most Frankfurt volt az útirány, a lerakodás után pedig Alsheim, onnan pedig Göteborg és üresen vissza ismét Oslo. Egy éjszaka után pedig újra Amszterdam és megint Stavanger a cél. A fuvarok teljesítéséhez ki kell vezetnünk a teljes 9 órás programunkat és több mint 20 óra elteltével sikerül néhány órát aludnunk - többnyire - nappal. Ezután megint az éjszakai műszak következik. A tegnapi napon tönkre ment a GPS-em és az elosztóm csatlakozója ezeket is meg kellett javítanunk menet közben. Sikerült vennem másik csatlakozót, Attila pedig villanyszerelői végzettséggel bír, megoldotta az összekötéseket. Az útjainkon változatos időjárási körülményekkel találkoztunk, volt napsütés és 25°C-os meleg, de kaptunk esőt, szelet, hűvőset is. Jelenleg a Hirtshals-i komp parkolójában állunk, mert a cégtől kapott üzenet szerint reggel 8,15-re kellett ideérnünk - ez sikerült is, mert már 7,10-kor parkoltam be - de hajónk csak 12,15-kor lesz, így megint alszunk egy keveset. A folytatásról még nincs információnk, csak annyit tudunk, hogy a kikötés után gyorsan kell mennünk a lerakóra és a lerakodás után hívnunk kell az irodát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://danmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr433257276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása